Professzionális szoftverfejlesztés és kapcsolódó szolgáltatások közepes- és nagyvállalatoknak

Hogyan válasszon szoftverfejlesztő céget?

Hogyan válasszon szoftverfejlesztő céget?

Milyen szempontokra ügyeljen, amikor fejlesztőcéget választ?

“Fogalmam sincs, hogy a fejlesztő tényleg csak azt fizetteti-e ki velem, ami pontosan az igényem megvalósításához tartozik. Persze szeretném, hogy az alkalmazásom funkcionalitásban és megbízhatóságban is a lehető legjobb legyen, és hosszú távon kiszolgáljon engem, ráadásul egyszerűen lehessen üzemeltetni is. De sajnos olyan mélységekben nem értek hozzá, hogy a fejlesztőcég által megadott költségeket reálisan meg tudjam ítélni…”

Mit szólna ahhoz, ha:

 • Olyan alkalmazásfejlesztő cég dolgozna Önnel együtt, aki az első projekt során az igényfelmérést ingyen elvégzi Önnek?
 • A felmérést követően egy érthetően (nem kibogozhatatlan IT nyelven) megfogalmazott erőforrás-tervet kapna, amely alapján megalapozottan dönthet, hogy megrendeli-e a rendszerfejlesztést?
 • Megrendelés esetén egyetlen világos, egyértelmű specifikáció állna rendelkezésére, amely a fejlesztés pontos részleteit tartalmazza?
 • Az Ön által várt határidőre megkapná a kész alkalmazást, amit elképzelt?
 • Ráadásul az üzemeltetésnek, rendszergazdáknak sem lenne gondjuk vele?

Tipikus problémák a nagyvállalati alkalmazásfejlesztés során

Az Areus Infokommunikációs Zrt. közel 10 éve nyújt fejlesztési, konzultációs és tesztelési szolgáltatásokat közép-, és nagyvállalati környezetben. Ügyfeleink leginkább pénzintézetek közül kerülnek ki, ebből adódóan mély ismerettel rendelkezünk a banki alkalmazások és rendszerek területén.

A banki területen felhalmozott projekt tapasztalatok alapján úgy érezzük, hogy ismerjük a fejlesztési folyamattal kapcsolatos tipikus problémákat:

 • az üzleti igények nehezen képződnek le fejlesztési feladatokká;
 • kommunikációs problémák merülnek fel az üzlet/projektiroda illetve IT között;
 • a támogatás a fejlesztők részéről nem mindig gördülékeny az IT rendszerek üzemeltetői felé;
 • a költségek csökkentésére való törekvés akadályozhatja bizonyos fejlesztési feladatok elvégzését;

Szerencsére ezen problémák nagy részére vannak megoldásaink!

Professzionális szoftverfejlesztési megoldások közepes-, és nagyvállalatoknak

Professzionális szoftverfejlesztési megoldások az Areus Zrt-től

Konzulenseink elemzik az üzleti igényeket és problémákat, és a modern követelmény-analízis technikákkal valamint specifikálást támogató eszközökkel kiegészítve professzionálisan leképzik ezeket informatikai feladatokká, csökkentve a kommunikációs hézagokat.

Az Üzemeltetés támogatására oktatási segédanyagokat készítünk, részletesen bemutatjuk, illetve dokumentáljuk a fejlesztésekhez tartozó üzemeltetési feladatokat.

A szoftverfejlesztést illetően: jelentős JAVA fejlesztési tapasztalatokkal bírunk. Fejlesztőinket folyamatosan képezzük a legújabb JAVA technológiák használatában.

IT cégként jól érzékeljük az open source technológiák előretörését. Külön fókuszt helyezünk a különböző Linux installációkra, foglalkozunk az open source alapú alkalmazásszerver környezetekkel. Ezek mellett természetesen ismerjük a WebSphere-t , és aktívan dolgozunk például Weblogic környezetekben is. A JAVA alapú programozásban fejlesztő eszköz függetlenségre törekszünk.

Szoftvertesztelés és minőségbiztosítás

Szoftvertesztelés és minőségbiztosítás: kulcskérdések a fejlesztési folyamatban

A tesztelési és minőségbiztosítási feladatok kiemelt szerepet kapnak a projektjeink során.

Szintén jelentős projekt tapasztalat halmozódott fel a relációs adatbázis-kezelők használatában, adatbázis fejlesztésben és optimalizálásában (Oracle). Emellett foglalkozunk egyéb adatbázis-kezelőkkel, mint például az MS SQL és DB2.

Aktívan használjuk a modern verziókezelő eszközöket is.

Küldetésünk, hogy mindenki örömmel végezze a munkáját, és azzal foglalkozzon, amihez leginkább ért, és amit leghatékonyabban el tud végezni.

Miért válassza az Areus–t alkalmazásfejlesztési partnerének?

 • Több mint 200 sikeres fejlesztési projekt banki ügyfeleinknél
 • Szakértő fejlesztő és support csapatunk közel 10 éve végez szoftverfejlesztési projekteket közép-, és nagyvállalati környezetben
 • Szakembereinket folyamatosan képezzük, a legfrissebb vizsgákkal rendelkezünk, szakmai konferenciákon veszünk részt
 • Magyarországon többek között például az Erste Bank bankkártya rendszereihez építettünk katasztrófa-tűrő környezetet
 • Nem csak általánosságban beszélünk a szoftverfejlesztésről és a kapcsolódó szolgáltatásokról, hanem lépésről-lépésre megosztjuk a sok éven át csiszolt konkrét tapasztalatainkat

Mit mondanak korábbi megrendelőink?

Vajon Önnek kínáljuk-e az Areus Zrt. alkalmazásfejlesztési szolgáltatásait?

Szoftverfejlesztési és kapcsolódó szolgáltatásainkat közepes- és nagyvállalatoknak kínáljuk, akiknek az a célja, hogy az IT rendszereivel gyorsan tudjon reagálni a változó üzleti- és ügyféligényekre, és emellett kiemelkedően üzembiztos, stabil rendszerkörnyezetre vágyik.

Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Most 2 órás ingyenes konzultációt kínálunk Önnek alkalmazásfejlesztési igényét, problémáját illetően!
Töltse ki az alábbi űrlapot az ön és cége nevével, e-mail címével, valamint a probléma vagy igényelt szolgáltatás rövid leírásával.
 

Név (kötelező)

Cégnév

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

Kérjük adja meg az alábbi biztonsági kódot:
captcha


Adatait bizalmasan, a mindenkor hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeljük