Bizonyítottan a világ legjobb technológiáját és megoldásait kínáljuk a nagyvállalati adatintegráció és adatminőség területén

Az Areus ZRt. az Informatica Corporation kizárólagos magyarországi partnereként világszinten élenjáró megoldásokat kínál nagyvállalatoknak adatintegráció és adatminőség területén. Ma a magyar nagyvállalatok többségének adataira jellemző, hogy rendszerezetlenek, sok alkalmazásban többszörösen nyilvántartva szerepelnek, töredezettek, hibásak, hiányosak.

A tudatos nagyvállalatok IT és üzleti divíziói kezdik felismerni, hogy a vállalat legerősebb és legfontosabb vagyontárgya az adatai. Az adatokban rejlő hihetetlen érték azonban csak akkor aknázható ki, hogyha a vállalaton belüli adatok naprakészek, megbízhatóak, relevánsak, azaz összefüggő és rendszerezett információhalmazzá állnak össze, amelyek alapján már valós jól megalapozott, helyes üzleti döntések hozhatóak.

Cégünk teljeskörű, flexibilis és skálázható adatintegrációs platformot biztosít, amelynek segítségével az Ön vállalata is kompetitív előnyt szerezhet a versenytársaihoz képest. A használt technológiák és megoldások a független IT kutató-, minősítő és tanácsadó szervezetek (pl.: Gartner, Forrester, Ovum) szerint a legjobbak, az úgynevezett „Magic Quadrant” jobboldali, legfelső sarkában helyezkednek el. A technológiák több mint 500,000 platform és alkalmazás kombinációjában bizonyítottak világszerte.

Big Data

Big Data

Ha az Ön vállalatánál is probléma a nagymennyiségű, komplex adatok kezelése és menedzselése akkor jó helyen jár. Hozza ki az adataiból a maximumot és fordítsa előnyére napjaink egyik legnagyobb, megállíthatatlan IT technológiai trendjét! A Big Data projektek 80%-a adatintegrációhoz és adatminőséghez kapcsolódik, amelyben legjobbak vagyunk a világon.

Nagyvállalati adatintegráció

Enterprise Data Integration

Az Informatica Corporation adatintegrációs megoldás-családja magas rendelkezésre-állású, skálázható kifejezetten nagyvállalatoknak szánt professzionális szoftvermegoldás. A z adatintegráció termékek mellé az Areus az infrastruktúra, adatkezelési, implementációs és adatvagyon-gazdálkodási szakértelmét adja.

 

Cloud adatintegráció

Cloud Data Integration

Napjaink meghatározó IT trendje a Cloud, szinte mindenki erről beszél manapság. Nem kérdés, a Cloud jön, az viszont nem tiszta hogyan tudnak a nagyvállalatok profitálni mindebből? Az Areus által nyújtott Cloud megoldás a következő: felhő alapú adatintegráció, azaz szolgáltatásként „bérelhető” (Software  as a Service) keretében az Informatica piacvezető adatintegrációs megoldása.

Adatminőség

Data Quality

Az Areus ZRt és az Informatica által kínált adatminőségi megoldás egyértelműen piacvezető a világon. Amennyiben az Ön vállalata is szeretné adatainak minőségét hitelessé, megbízhatóvá, naprakésszé tenni a cég valamennyi érintett üzleti kolléga, alkalmazása, projektje tekintetében akkor érdemes tovább olvasnia

 

Adatbázis archiválás és nyugdíjazás

Database archiving and Application Retirement

Az Ön nagyvállalati környezetében is jelentős problémát jelent az éles üzemű környezetekre jellemző nagyméretű, többnyire inaktív adattömeg esetleg az alkalmazások teljesítményének drasztikus visszaesése? A megoldás az alkalmazások alatt működő adatbázisokban szereplő inaktív adatok nyugdíjazása és archiválása. Az archív adatok továbbra is elérhetőek maradnak egy másik szerveren és bármikor elérhetőek – nem terhelve ugyanakkor a produktív üzemű környezetet.

Végleges és dinamikus adatmaszkolás

Persistent and Dynamic Data Masking

Az adatmaszkolás előnye, hogy a vállalatok képesek megfelelni a legszigorúbb adatvédelmi törvényi előírásoknak, és az adatokkal való visszaélést hatékonyan visszaszorítja. Az adatmaszkolási és anonimizálási technikák számos lehetőséget kínálnak teszt- vagy produktív környezetekben szereplő érzékeny adatok végleges vagy dinamikus maszkolására, torzítására és anonimizálására. A legfrissebb 2012 év végén kiadott Gartner magic quadrant riport az Informatica maszkolási megoldásait egyértelműen a piacvezetők közé sorolta.

 

Tesztadat-kezelés

Test Data Management

A tesztadatok megfelelő kezelése, tesztkörnyezetek menedzselése a nagyvállalatok többségének komoly problémákat és fejtörést okoz: adattárolási költségek, törvényi megfelelőség, tesztkörnyezet előállítás sebesség, adatszivárgás, stb. szempontokból. Pedig ezen problémák kezelhetőek egy egyszerű, felhasználói felületről kezelhető professzionális célszoftver segítségével.