Nagyvállalati Adatbiztonság Napja – konferencia összefoglaló

2015. május 21-én rendeztük meg a „Nagyvállalati Adatbiztonság napja” konferenciát. Gyönyörű helyszínen, a Boscolo hotelben láttuk vendégül az informatikai vezetőket, compliance-, IT security, információ- és adatbiztonság területen tevékenykedő szakembereket. A rendezvényre számos érdeklődő eljött bankoktól, biztosítóktól, és egyéb, a pénzügyi szektorban tevékenykedő cégtől.

Tekintse meg rövid összefoglaló videónkat az eseményről:

Konferencia témái

A panelbeszélgetés során olyan érdekes témák kerültek elő az adatvédelem témakörén belül, mint az anonimizálás. Szakértőink részletesen rávilágítottak, hogy mit és hogyan vizsgál az MNB ilyen esetekben és mi az aktuális 2015-ös gyakorlat.

Szász Krisztina az Erste Bank Tranzakciós és Központi Rendszerek Kompetencia Központ vezetője az Erste konkrét tesztadatbázis védelmi megoldását mutatta be, amelyet az MNB előzetesen validált és jóváhagyott. Krisztina elmesélte, hogy az Erste lehet majd a referencia bank az MNB-nél, mint pozitív követendő példa.

Sepsy Zoltán az Areus Zrt. színeiben bemutatta a teszt- és éles környezetek komplett védelmét célzó Informatica anonimizálási megoldásokat. Ezt a szoftvert vezette be többek között az Erste Bank itthon, illetve több száz nagyvállalat világszerte.

Mészáros Péter az Areus-tól egészen új megvilágításba helyezte a jogosultság-kezelést. A prezentációban elhangzott, hogyan kerülhet át a hozzáférés-kezelés az üzlet kezébe és hogyan lehet gyorsan és rugalmasan akár nagyságrendekkel gyorsabban megfogni ezt az összetett problémát.

Konferenca végén egy Kindle-t sorsoltunk ki

A konferencia végén ajándékokat sorsoltunk ki a kérdőíveket kitöltő vendégek között. A fődíjat – egy Amazon Kindle könyvolvasót Gerstmayer János, az Aegon informatikai szakértője nyerte meg.

Beszélgessünk az Ön nehézségeiről részletesebben

Az Informatica és RSA megoldásokkal, és a kapcsolódó Areus szolgáltatásokkal kapcsolatosan várjuk érdeklődését, jelentkezését. Részletes konzultációért vegye fel most a kapcsolatot velünk!  Töltse ki az alábbi űrlapot az ön és cége nevével, e-mail címével, valamint a probléma vagy igényelt szolgáltatás rövid leírásával.

Név (kötelező)

Cégnév (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet