Jogi záradék

Az Areus Infokommunikációs Zrt.  weboldalán található valamennyi információ, (termékleírás, tájékoztató szöveg, képanyag, grafika) valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, valamint funkcióinak megvalósítása, az Areus Infokommunikációs Zrt. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi, amelyek a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény szerint teljes körű szerzői jogvédelem alá esnek. Ezek felhasználása, feldolgozása, másolása, átdolgozása, terjesztése, tárolása a jogtulajdonos Areus Infokommunikációs Zr. kifejezett írásbeli hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti, mely jogi következményeket von maga után.

Az Areus Infokommunikációs Zrt. weboldalán található információk szabadon letölthetők, megjeleníthetők, és nyomtathatók, amennyiben azok kizárólag személyes felhasználásra kerülnek. Kereskedelmi célú felhasználás esetén mindenképpen kérje az Areus Infokommunikációs Zrt. hivatalos ajánlatát, állásfoglalását.

Előfordulhat, hogy a weboldalakon az Areus Infokommunikációs Zrt. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért az Areus Infokommunikációs Zrt. nem vállal felelősséget az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

Az Areus Infokommunikációs Zrt. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket bármilyen módon korlátozza vagy megszüntesse. Az Areus Infokommunikációs Zrt. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A weboldal, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott vagy grafikus anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a weboldal használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az Areus Infokommunikációs Zrt. kifejezetten kizárja.

Az  Areus Infokommunikációs Zrt. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy nyilvánosságra hozott tartalmakért, melyekhez az Areus Infokommunikációs Zrt. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Az Areus Infokommunikációs Zrt. weboldalán található adatok, leírások, esetleges árlisták nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek, az Areus Infokommunikációs Zrt. hivatalos ajánlatot kizárólag személyes kapcsolatfelvétel után ad. 

2012. február 15.