A VSPEX Blue erőssége az egyszerű és gyors set up, a privát és public felhőszolgáltatások integrálása, a mentések rugalmas kezelése és az egykapus support. A hiperkonvergens mint új megoldás elsősorban a középvállalatok, felhő alapú megoldások szolgáltatói, távoli és fiók irodák körében merülnek fel.

 

Az igények kielégítésére az EMC egy egyedülálló hiperkonvergens infrastruktúra megoldást hozott létre, mellyel az igényeket egy rugalmas informatikai infrastruktúrával szolgálthatjuk ki.

A tervezés és gyártás során az egyszerű felépítés volt a fő szempont, így az EMC VPSEX BLUE eszköz teljesen automatizált konfigurációval, egyetlen érintésre reagáló horizontális skálázhatósággal és nulla kiesési idővel rendelkezik módosítás és frissítés esetére. A VSPEX BLUE eszköz méretéből és egyszerű felépítéséből következően a telepítéshez nincs szükség teljes informatikai csapatra, ami ideális megoldást jelent középvállalatok, felhő alapú megoldások szolgáltatói, szervezetek távoli és fiókirodái számára, például a közigazgatásban, oktatásban, technológiai szolgáltatások és az egészségügy területén.


EMC VSPEX BLUE

Az EMC VSPEX™ folytatja az üzleti alkalmazások és következő generációs megoldások alapjainak felépítését az EMC VSPEX™ BLUE bevezetésével, amely lényegében egy hiperkonvergens infrastruktúra eszköz (HCIA). Intel® Xeon® processzor-alapú x86-os hardverre illetve VMware EVO:RAIL™ -re,  és egy speciális EMC szoftverre épül, amelyet, megbízható EMC partnerek szállítanak. Az EMC VSPEX™ BLUE tovább fokozza a nagyvállalatok agilitását azzal, hogy az informatika számára lehetővé teszi hiperkonvergens infrastruktúrájuk, bevezetését, skálázását és karbantartását egy agilisabb működési keretrendszer révén. A megoldás segítségével gyorsabban és hatékonyabban tudnak reagálni a változó üzleti szükségletekre.  Az EMC VSPEX BLUE egy valóban konvergens eszköz, amely a leggyorsabb és a legkisebb kockázatú utat kínálja új alkalmazások és technológiák bevezetésére, mint például a privát vagy hibrid felhő.  Bevezetését főleg midmarket, nagyvállalati és MSP környezetben ajánljuk, mert számukra eredményezhet igazán olcsó üzemeltetést. A teljes bevezetési, és életciklus lefolytatásának automatizálása lehetővé teszi az üzleti és informatikai szervezetek számára az agilitást és az egyszerű működést, miközben csökkenti a kockázatokat.

Egyértelműen látszik a piaci igény, hogy a midmarket vállalati ügyfelek a Menedzselt Szolgáltatókhoz (MSP) hasonlóan egy egyszerűbb, rugalmasabb, automatizált és dinamikus infrastruktúrát szeretnének, amely jobban hozzá tudja igazítani az informatikai erőforrásokat a folyamatosan változó üzleti igényekhez.

Mi az a hiperkonvergens?

A piaci adatok egy gyorsan fejlődő, szerver-alapú és SAN piaci lehetőséget jelezik, amely egy Hiperkonvergens Infrastruktúra (Eszköz) (HCIA) formájában jelentkezik. A Hiperkonvergens Infrastruktúra (eszköz) definíció szerint egy szoftvercentrikus architektúra, amely szorosan integrálja a számítástechnikai, tárolási és virtualizációs erőforrásokat egy üzleti célú, készen szállított (COTS) hardverben, egyetlen beszállító támogatásával. A hiperkonvergens rendszer lehetővé teszi az integrált technológia kezelését egyetlen rendszer segítségével és egy közös eszköztár révén. A hiperkonvergens infrastruktúra kiterjeszthető azzal, hogy további node-oket adunk hozzá az alapegységhez.

Mi az EMC VSPEX BLUE?

Az EMC VSPEX™ BLUE egy hiperkonvergens Infrastruktúra (eszköz) (HCIA) lényegében egy következő generációs konvergens infrastruktúra (CI), amelyet (SDDC) építőelemekből állítanak össze Intel® Xeon® processzor alapú x86-os szervereken. A termék a számítást, a tárolást, a virtualizációt és a menedzsmentet egyetlen készülékben egyesíti, amelyet azzal a céllal fejlesztettek ki, hogy a piacon felmerülő mid-market és nagyvállalati ügyfelek egyedi szükségleteire megfelelő választ adjon, illetve ez által igazodik a jövőbeni növekedési stratégiához.

Miért az Areus?

Az Areus elébe ment a konvergens infrastruktúra egyre erőteljesebb elterjedésének, és úgy alakítottuk ki az üzleti tevékenységünket, hogy segítsük ügyfeleinknek a konvergens infrastruktúra telepítésétől várható termelékenységi és hatékonysági nyereségek realizálásában. Az Areus továbbra is a technológia fejlesztések élén jár az EMC és a VMware segítségével és a VSPEX Blue bevezetésével.

  • Az Areus az EMC egyik legrégebbi partnere Magyarországon
  • A konvergens Infrastruktúra megoldásokat a legmagasabb szinten képzett mérnökök konfigurálják és ellenőrzik
  • Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a konvergens infrastruktúrák ökoszisztémájában

Hasznos műszaki anyagok linkjét emailben küldjük számára:

Név (kötelező)

Cégnév (kötelező)

Beosztás

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám

Kérjük adja meg az alábbi biztonsági kódot:
captcha