Miért válassza az Areus Zrt.-t?

Legalább 10 jó oka van rá:

Legalább 10 jó oka van rá!

Miért válassza az Areus Zrt-t?

  1. Szakértői csapatunk több mint 10 éve tevékenykedik közepes és nagyvállalati ügyfeleink megelégedésére. A magyar rendszerintegrátor cégek közül az Areus ZRt. rendelkezik az egyik legszélesebb nagyvállalati ügyfélkörrel.
  2. Számtalan sikeres informatikai projekt, köztük a legnagyobb és legigényesebb ügyfelek legösszetettebb és legkritikusabb fejlesztései.
  3. Az Areus különlegessége a magyar informatikai rendszerintegrátor cégek között, hogy együttes infrastruktúra és alkalmazás-fejlesztési projekteket akár egymaga is képes kivitelezni.
  4. Kiemelt partnerei vagyunk a legnagyobb hardver és szoftver gyártó cégeknek (HP, IBM, EMC, CISCO, VMWARE, ORACLE, stb), így a legfejlettebb, vezető termékekből felépített legkedvezőbb megoldásokat tudjuk kialakítani az Ön számára
  5. Gyártófüggetlen rendszerintegrátorként az Ön vállalatának informatikai környezetéhez leginkább illeszkedő megoldást javasoljuk
  6. Tudásunk iparág-független: ügyfeleink a legnagyobb magyarországi bankok, biztosítók, kormányzati szervek, ipari és szolgáltató vállalatok közül kerülnek ki
  7. Szakembereinket folyamatosan képezzük, a legfrissebb vizsgákkal rendelkezünk, szakmai konferenciákon veszünk részt
  8. Tagjai vagyunk számos informatikai szakmai szervezetnek (pl.: EUROCLOUD), aktívan az működünk közre az iparág élenjáró megoldásainak meghonosításában
  9. Helpdesk Ticketing” rendszerünk segítségével a nap 24 órájában az Ön vállalatának rendelkezésére állunk
  10. Magyar tulajdonosi kör, rendkívül tőkeerős és stabil zártkörű részvénytársaság. Az Areus Zrt. éves forgalma meghaladja a 3 milliárd Ft-ot

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy a magyar vállalatok informatikai környezetét a lehető leghatékonyabban támogassuk, és így segítsük ügyfeleinket az élenjáró informatikai megoldások meghonosításában és üzleti céljaik maradéktalan elérésében.

Küldetésünk: ügyfeleink üzleti céljainak legmesszemenőbb IT támogatása

Küldetésünk: ügyfeleink üzleti céljainak legmesszemenőbb IT támogatása

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink megbízható és felkészült szakembereknek tartanak, professzionális és hiteles tanácsadónak tekintenek, rugalmas és összeszokott csapatnak látnak bennünket.

Hiszünk abban, hogy sikerünk egyik legfontosabb tényezője az: képesek vagyunk megtalálni a közös hangot üzleti partnereinkkel, át tudjuk érezni az őket foglalkoztató problémákat, és ezekre megfelelő, testreszabott megoldásokkal tudunk válaszolni.

 

Meg vagyunk győződve arról, hogy a sikerhez egyértelmű célokra, világos tervekre, következetes végrehajtásra és megfelelő felkészültségre van szükség. Ezekben az Ön vállalatát is maradéktalanul tudjuk támogatni!

Menedzsment

Nagy Péter, vezérigazgató, Areus Zrt

Nagy Péter, vezérigazgató, Areus Zrt.

Az Areus Infokommunikációs Zrt. menedzsmentjének tagjai személyükben jelentenek garanciát az ügyfeleinkkel és üzleti partnereinkkel folytatott együttműködésünkben.