Hozza ki a maximumot adataiból a világ legjobbnak ítélt szoftvermegoldásával az Areus Zrt megvalósításában!

Ma a magyar nagyvállalatok többségének adataira jellemző, hogy rendszerezetlenek, számos alkalmazásban többszörösen nyilvántartva szerepelnek, töredezettek, hibásak, hiányosak. A tudatos nagyvállalatok IT és üzleti divíziói most kezdik felismerni, hogy a vállalatuk legfontosabb vagyontárgya az adatai. Az adatokban rejlő hihetetlen érték azonban csak akkor aknázható ki teljesen, hogyha a vállalaton belüli adatok naprakészek, megbízhatóak, relevánsak. Azaz összefüggő és rendszerzett információhalmazzá állnak össze, amelyek alapján már valós jól megalapozott, helyes üzleti döntések hozhatóak.

Az Areus ZRt. az Informatica Corporation kizárólagos magyarországi partnereként világszinten élenjáró megoldásokat kínál a legigényesebb nagyvállalatoknak adatintegráció és adatminőség területén.

Az Informatica Corporation adatintegrációs megoldása skálázható, magas rendelkezésre-állású kifejezetten nagyvállalati felhasználásra készített csúcs-szoftver megoldás. A rendszer képes arra, hogy összegyűjtse, integrálja az Ön vállalatának összes üzleti alkalmazásában található gyakorlatilag bármilyen típusú adatát. Ezáltal drámai mértékben csökkentheti a cég IT költségeit és kockázatait, növelheti a produktivitást, és az üzleti felhasználókat valós, releváns és naprakész adatokkal tudja ellátni.

A megoldás legfontosabb előnyei az Ön vállalata számára:

  • Hardver költségek drámai módon csökkenthetőek
  • Naprakész, releváns és megbízható adatokkal szolgálhatóak ki az üzleti területek
  • Hatékonyabb, pontosabb üzleti döntések hozhatóak, a cég nyereségessége növekedhet
  • Csökken annak kockázata, hogy üzleti adatai nem érhetőek el
  • Felgyorsul a projektjeinek átfutása: sokkal kevesebb manuális kódolásra és fejlesztésre lesz szüksége, ezáltal költségeket is megtakaríthat

Az Informatica PowerCenter, a cég zászlóshajó szoftverterméke jelenti a piacon elérhető adatintegrációs és adattárház betöltő (úgynevezett ETL: Extract-Transform-Load) termékek nonpluszultráját.

A megoldás képessé teheti cégének IT szervezetét arra, hogy manuális programkódolás nélkül, egyszerűen megvalósítsa adatainak elérését, transzformálását és adattárházba vagy bármilyen más rendszerbe való betöltését. A PowerCenter ETL eszköz a legnagyobb adatméreteket is képes kezelni, skálázható és megfelel a szigorú nagyvállalati biztonsági előírásoknak. Legyen szó akár adatmigrációról, adattárház vagy adatvagyon katalogizálás projektről, az Informatica PowerCenter a tökéletes nagyvállalati adatintegrációs megoldás.

A Powercenter adatintegrációs eszköz alkalmazásával az Ön vállalata is kompetitív előnyt szerezhet a versenytársaihoz képest. A használt technológiák és megoldások a független IT kutató-, minősítő és tanácsadó szervezetek (pl.: Gartner, Forrester, Ovum) szerint a legjobbak a világon, az úgynevezett „Magic Quadrant” jobboldali, legfelső sarkában helyezkednek el.

A technológiák több mint 500,000 platform és alkalmazás kombinációjában bizonyítottak világszerte.

Referenciák

Többek között az alábbi nagyvállalati ügyfelek választották az Informatica adatintegrációs megoldásait:

allianzA németországi Allianz, vezető pénzügyi szervezet és biztosító az Informatica PowerCenter megoldását használja adatintegrációs célra: 185 forrás rendszerből a mintegy 30 Terabyte méretű adattárházba integrálja az adatokat. Ezáltal 2,300 felhasználónak biztosítanak jó minőségű, konzisztens, közel valós idejű üzleti információkat.

 

banco popularBanco Popular, 1926-os alapítású bank, Spanyolország negyedik legnagyobb bankcsoportja szintén Informatica PowerCenter-t használja. A bank éves forgalma 2,9 milliárd dollár, 14,200 alkalmazotttal.

„Most már nem csak egy olyan igazgatóság vagyunk, akitől folyton adatokat kérnek, hanem mi generáljuk az üzlet számára a megoldásokat. Az adatok feldolgozásának, analizálásának hatékonysága és sebessége us kitűnő! – Alberto Romero, igazgató, adatminőségi igazgatóság, Banco Popular.”

 

 

A Deutsche TelekoDeutsche_Telekom_Logom az Informatica PowerCenter-rel integrálja a vállalat adatvagyonát adattárházba. Az összes üzleti alkalmazásából, adatbázisból, fájlokból, stb. származó adatok integrációja automatizáltan, paraméterezhetően, flexibilisen valósul meg – nullára csökkentve a manuális kódolást az adatintegráció tekintetében. Ezáltal a cég jelentős költséget takarít meg,

Terméktámogatás

Terméktámogatás

Terméktámogatás

Az Informatica díjnyertes terméktámogatásával és az Areus adatkezelési szakértelmével ötvözve 100%-os elégedettségi garanciát kínálunk meglévő és új ügyfeleinknek egyaránt.

További termék információkért nézzen körül a www.informatica.com honlapján. Részletes magyar nyelvű tájékoztatásért vegye fel most a kapcsolatot velünk! Most 2 óra ingyenes konzultációt kínálunk Önnek.

Töltse ki az alábbi űrlapot az ön és cége nevével, e-mail címével, valamint a probléma vagy igényelt szolgáltatás rövid leírásával.

 

Név (kötelező)

Cégnév

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

Kérjük adja meg az alábbi biztonsági kódot:
captcha


Adatait bizalmasan, a mindenkor hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeljük