Cloud alapú adatintegráció? Már ez is lehetséges!

Napjaink meghatározó IT trendje a Cloud, szinte mindenki erről beszél manapság. Nem kérdés, a Cloud jön, az viszont nem tiszta hogyan tudnak a nagyvállalatok profitálni mindebből?

Az Areus és az Informatica által nyújtott Cloud megoldás a következő: felhő alapú adatintegráció, azaz szolgáltatásként „bérelhető” (Software  as a Service) az Informatica piacvezető adatintegrációs megoldása. Ez azt jelenti, hogy az Ön cégének nem szükséges megvásárolnia, hanem akár működési költségkeret (OPEX) terhére bérleti díjként használhatja a független IT elemzők szerint a világ legjobbjának minősített adatintegrációs megoldását-

A felhő alapú adatintegrációs megoldás segítségével az Ön vállalata képes lesz könnyedén integrálni a vállalaton belüli adatait a „felhőben” található adataival (pl.: salesforce CRM rendszerrel). Emellett akár üzleti folyamatait is szinkronizálhatja a vállalaton belüli és a felhőben található alkalmazásai között.

Referenciák

Többek között az alábbi ügyfelek választották az Informatica felhő alapú megoldásait:

healthdetailA HealthDetail nevű amerikai cég felhő alapú adattárolást és kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt egészségügyi ellátást biztosító cégek számára. A megoldás lényege, hogy az ügyfelek adatai a felhőben vannak tárolva, és a HealthDetail garanciát vállal az adatok naprakészségére és pontosságára (cím, telefonszám, egyéb adatvalidációk, stb.) A cég az Informatica Cloud megoldását használja a szolgáltatás biztosításához, ezáltal több mint 60%-al gyorsult az ügyfél adatok feldolgozása, egyszerűbb és gazdaságosabb működést eredményezve.   transunion A TransUnion nevű cég globális piacvezető a hitel ügyintézés és hitelinformáció területén. Több, mint 30 éve dolgozik együtt különböző vállalatokkal és ügyfelekkel szerte a világon. A cég képviselői a salesforce.com CRM rendszerét használja az ügyfélkapcsolati adatainak kezelésére az USA-ban és Kanadában. A kereskedelmi csapatnak szüksége volt egy gyors, könnyen használható és megfizethető módszerre amelynek segítségével integrálhatják a vállalat egyéb rendszereiben található ügyféladatokat a salesforce.com rendszerével. A megoldást az Informatica Cloud megoldása biztosította számukra.

Terméktámogatás

Terméktámogatás

Terméktámogatás

Az Informatica díjnyertes terméktámogatásával és az Areus adatkezelési szakértelmével ötvözve 100%-os elégedettségi garanciát kínálunk meglévő és új ügyfeleinknek egyaránt.

További termék információkért nézzen körül a www.informatica.com honlapján. Részletes magyar nyelvű tájékoztatásért vegye fel most a kapcsolatot velünk! Most 2 óra ingyenes konzultációt kínálunk Önnek.

Töltse ki az alábbi űrlapot az ön és cége nevével, e-mail címével, valamint a probléma vagy igényelt szolgáltatás rövid leírásával.

 

Név (kötelező)

Cégnév

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

Kérjük adja meg az alábbi biztonsági kódot:
captcha


Adatait bizalmasan, a mindenkor hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeljük