Hogyan fordítsa előnyére a megállíthatatlan „Big data” IT technológiai trendet?

Big DataHa az Ön nagyvállalatánál is problémát jelent a nagymennyiségű, komplex adatok kezelése és menedzselése akkor profi megoldásra van szüksége. Hozza ki az adataiból a maximumot és fordítsa előnyére napjaink egyik legnagyobb, megállíthatatlan IT technológiai trendjét! A Big Data projektek 80%-a adatintegrációhoz és adatminőséghez kapcsolódik, amely területeken az Informatica Corporation szoftvermegoldásai az Areus ZRt. hazai implementációjával és terméktámogatásával egyértelműen kiemelkedik a hazai IT palettáról.

Milyen területei vannak a Big Data-nak?

  1. Big Transaction Data: azaz a tranzakciós adatok masszív növekedése
  2. Big Interaction Data: az új típusú adatok elterjedése jellemző napjainkban: közösségi média, elektronikus kereskedelem, egyéb nem strukturált adatok, pl. képek, videók
  3. Big Data Processing: skálázható adatfeldolgozás Hadoop segítségével

2013-ban Magyarországon nagyon kevés nagyvállalat mondhatja el magáról, hogy bevételt tud kovácsolni a Big Data trendből származó üzleti lehetőségekből. Ugyanakkor az a nagyvállalat, amely nem vesz tudomást a Big Data-ról beláthatatlan költségekkel és kockázatokkal is szembesülhet.

Az Areus ZRt. hatékonyan tud segíteni a nagyvállalatok IT szervezeteinek a heterogén, komplex és irdatlan méretű adattömegek kezelésében. Ezáltal a „Big Data” valódi adatvagyonná válhat, amely az egyik legfontosabb cégérték lehet az Ön vállalata esetében is. Az Areus szolgáltatásait ötvözve az Informatica Big Data kezelésére alkalmas adatintegrációs és adatminőség termékeivel maximalizálhatja adatainak értékét.

Referenciák

Többek között az alábbi ügyfelek választották az Informatica big data-hoz kapcsolódó szoftver megoldásait:

thumbs_usx_inc-logoA US Xpress teherszállítással foglalkozó vállalat óriási információmennyiséget gyűjt össze: nagyjából 900 különböző adatelemet vizsgálva egy időpillanatban. Bejegyzések tízezreit kell kezelnie és értelmeznie minimális idő alatt (kamionok szenzorainak mérési értékei a gumikról, motorhasználatról, fogyasztásról, földrajzi információk a kamion flotta aktuális helyzetéről és mozgásáról, felhasználói visszajelzések és panaszok internetes blogokon a cég tevékenységéről, stb.)

A cég a Hadoop és az Informatica együttes szolgáltatásaival összegyűjti, megszűri, analizálja, értelmezi ezt a hatalmas információmennyiséget (big data). Ezt követően meghozza azokat az üzleti döntésekeket amelyekkel optimalizálja a logisztikáját.

A vállalat tehetszállító járművei ezáltal sokkal gyorsabban, kevesebb üzemanyag felhasználásával teljesítik a megrendeléseket, és a cég dollármilliókat spórol évente.

 

healthnowA New York-i illetőségű HealthNow egészségügyi biztosító szintén az Informatica big data technológiát használja. A cég 16 telephelyének adatforrásait központosítja csökkentve ezáltal az infrastuktúra komplexitását, megszüntetve az adatduplikációkat és egyéb adathibákat. Így a vállalat alkalmazottai egységes megbízható képet látnak a vállalat adatairól, amelyek alapján jobb üzleti döntéseket tudnak hozni.

A cég rendkívül nagy adatmennyiséget dolgoz fel, beleértve közösségi hálókról és orvosi jegyzetekből begyűjtött információkat is, ezzel is támogatva a potenciális egészségügyi problémák bekövetkezésének előrejelzését, így sokkal pontosabban tudják árazni szolgáltatásaikat.

 

Terméktámogatás

Terméktámogatás

Terméktámogatás

Az Informatica díjnyertes terméktámogatásával és az Areus adatkezelési szakértelmével ötvözve 100%-os elégedettségi garanciát kínálunk meglévő és új ügyfeleinknek egyaránt.

További termék információkért nézzen körül a www.informatica.com honlapján. Részletes magyar nyelvű tájékoztatásért vegye fel most a kapcsolatot velünk! Most 2 óra ingyenes konzultációt kínálunk Önnek.

Töltse ki az alábbi űrlapot az ön és cége nevével, e-mail címével, valamint a probléma vagy igényelt szolgáltatás rövid leírásával.

 

Név (kötelező)

Cégnév

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

Kérjük adja meg az alábbi biztonsági kódot:
captcha


Adatait bizalmasan, a mindenkor hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeljük