Hogyan javítható a nagyvállalati alkalmazások és adatbázisok teljesítménye?

A nagyvállalati rendszerekbe az évek folyamán egyre több adat kerül. Ennek következtében az alkalmazások teljesítménye csökken, az infrastrukturális költségek pedig növekednek. A magyar nagyvállalati IT rendszerek tekintetében 2016-ban ez a szomorú valóság. A helyzetet tovább nehezíti az adatmegőrzésre vonatkozó jogszabályi megfelelés. Az Ön vállalatának is több éven keresztül meg kell őrizni és biztonságos módon tárolni az ügyfelekre, tranzakciókra vonatkozó adatokat, amelyek további tárterületet igényelnek.

Fenti problémákban hatékony segítséget tudunk nyújtani Önnek. Az Informatica Data Archive egy jól skálázható, intelligens particionáló és adat archiváló megoldás, melynek segítségével az alkalmazások és adatbázisok teljesítménye jelentősen javítható és az adatok mennyiségének növekedése költséghatékonyan menedzselhető.

Az adatokat üzleti értékük alapján szegmentálhatjuk. Az Informatica Data Archive segítségével az inaktív alkalmazás adatok biztonságosan, felügyelt módon archiválhatók és nyugdíjazhatók, miközben az alkalmazások számára továbbra is elérhetőek és lekérdezhetők maradnak.

Kulcsjellemzők és előnyök:

  • Az alkalmazások teljesítményének növelése az inaktív tranzakciós adatok archiválásával
  • Alkalmazások végleges nyugdíjazása az adatok megőrzése, jövőbeli elérhetősége és integritásának megtartása mellett
  • Adatnövekedési trendek elemzése és az adathasználat monitorozása
  • Adatmegőrzési előírásoknak megfelelés
  • Teljes, entitás-alapú, archiválási ciklus alapú vagy egyedi adat visszaállítás
  • Adatbázisok, adattárházak, üzleti alkalmazások és mainframe környezetek széles támogatása
  • Előre csomagolt archiválási szabályok: Oracle E-Business Suite, PeopleSoft és Siebel alkalmazások támogatása
  • Automatizált, entitás-alapú adatbázis particionálás, archiválási és particionálási folyamatok központi menedzselése, riportozási funkciókkal
  • Transzparens réteg biztosítása az aktív és archivált adatok együttes hozzáférésére
  • Automatikusan ütemezhető és feltételes adatarchiválás, policy-alapú adatmegőrzés

Referenciák

Többek között az alábbi ügyfelek választották az Informatica adatbázis archiválás megoldásait

 emc Évente 50TB adatmennyiség növekedés. A bevezetéssel évente 3 millió USD működési költség megtakarítása, redundáns vállalati alkalmazások nyugdíjazásával 1 millió USD megtakarítása. A befektetés teljes megtérülése (ROI) 6 hónapon belül. A tervezett karbantartások miatti leállási idő 20%-kal csökkent. Az Oracle alkalmazások teljesítménye 50%-kal nőtt.

  ikonA Data Archive bevezetésével 70%-os adatmennyiség csökkentés és 1,5 millió USD megtakarítás Oracle E-Business Suite alkalmazás adatok életciklusának menedzselése során. Teljes megtérülés (ROI) 6 hónap alatt. A backup időablak 25%-kal csökkent.

 

  siemensSAP BW riportozó rendszer növekedésének hatékony menedzselésére vezették be. Az inaktív, nem használt adatok biztonságos, tömörített fájl formátumba történő archiválásával 95%-kal csökkentették az archivált adatok mennyiséget (gyorsabb „return on data”), az adatok jövőbeli elérhetőségének lehetősége mellett.

  at&tAz alkalmazás adatok mennyisége folyamatosan növekszik és közel 7000 konkurens felhasználó felé kell biztosítani a szolgáltatás szintjét. Az Oracle E-Business Suite adatok menedzselésére kialakított házon belüli megoldás nem vezetett sikerre. 5 év alatt 2 millió USD megtakarítása, 212%-os ROI 7 hónapon belül, havi 40 óra megtakarítás Oracle adatbázis backup során, havi több mint 3 óra leállási idő megtakarítása, ezáltal a produktivitás javulása.

 

Továbbá egy nem megnevezhető magyarországi nagyvállalati referencia, Areus oldali termékbevezetéssel, implementációval és terméktámogatással.

Terméktámogatás

Terméktámogatás

Terméktámogatás

Az Informatica díjnyertes terméktámogatásával és az Areus adatkezelési szakértelmével ötvözve 100%-os elégedettségi garanciát kínálunk meglévő és új ügyfeleinknek egyaránt.

További termék információkért nézzen körül a www.informatica.com honlapján. Részletes magyar nyelvű tájékoztatásért vegye fel most a kapcsolatot velünk! Most 2 óra ingyenes konzultációt kínálunk Önnek.

Töltse ki az alábbi űrlapot az ön és cége nevével, e-mail címével, valamint a probléma vagy igényelt szolgáltatás rövid leírásával.

 

Név (kötelező)

Cégnév

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

Kérjük adja meg az alábbi biztonsági kódot:
captcha


Adatait bizalmasan, a mindenkor hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeljük