informatica

Konvergens Infrastruktúra

A VSPEX Blue erőssége az egyszerű és gyors set up, a privát és public felhőszolgáltatások integrálása, a mentések rugalmas kezelése és az egykapus support.

 
informatica

Adatintegráció

Az Areus ZRt. az Informatica Corporation kizárólagos magyarországi partnereként világszinten élenjáró megoldásokat kínál nagyvállalatoknak adatintegráció és adatminőség területén.

 

Virtualizáció

Az Areus Zrt.-nél dolgozó szakemberek a legfontosabb vizsgákkal és emellett széles körű szakmai tapasztalattal segítenek megoldani virtualizációs problémáit.

Adatközpont

Az infrastruktúra módosítása és jövőbeli tervezése széles körű ismereteket és átgondolt tervezést igényel. Az Areus Zrt. jelentős referenciákkal rendelkezik az adatközponti infrastruktúra területén is.

 

Mentés, archiválás

Az Areus Zrt. szakemberei a legtöbb high-end gyártó átfogó termékismeretével rendelkeznek és a legmegfelelőbb megoldást tudják ajánlani a mentési problémákra.

Adattárolás

Bizonyára előfordult az Ön cégénél is, hogy a jól működő alkalmazás lelassult, és megnőtt a válaszidő.

 

Rendszerintegráció

Ön valószínűleg tisztában van a rendszerintegráció fontosságával és szükségességével. Engedje meg, hogy pár fontosabb rendszerintegrációs szempontra most mégis felhívjuk a figyelmét.

Üzletfolytonosság

Előfordulhatnak olyan helyzetek, amire a normál működés során nem gondolunk és nem is számítunk. Sok cégnél csak akkor foglalkoznak az ilyen helyzetekkel, amikor már késő.

 

Egyedi alkalmazásfejlesztés

Az Areus Infokommunikációs Zrt. közel 10 éve nyújt fejlesztési, konzultációs és tesztelési szolgáltatásokat közép, és nagyvállalati környezetben.

iPhone fejlesztés

A mobiltelefonnak az élet minden területére kiterjedő használata már nem a jövő zenéje, hanem a jelené.